Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς :
Την Υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου
Την Αναπληρώτρια Υπουργό Φ. Γεννηματά
Την Υφυπουργό Ε. Χριστοφιλοπούλου

Γνωρίζοντας το όραμά σας για το Νέο Σχολείο με βασική αρχή και προτεραιότητα το Μαθητή... , σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Γυμνάσιο Γαζώρου Σερρών οποιαδήποτε ημέρα και ώρα οι υποχρεώσεις σας το επιτρέψουν.
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι το Γυμνάσιο Γαζώρου εξέπεσε του οράματός σας εξαιτίας γραφειοκρατικών παρατυπιών και παραλείψεων για τις οποίες , σαφώς , δε φέρετε καμία ευθύνη κι είμαστε υποχρεωμένοι και σίγουροι ότι το επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε.
Το Γυμνάσιο Γαζώρου χτίστηκε το 1988, διαθέτει άριστη υλικοτεχνική υποδομή και αποτελεί, κατά γενική ομολογία, «στολίδι» για το χώρο της Εκπ/σης και υπόδειγμα Σχολείου για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις ενυπόγραφες δηλώσεις από γονείς μαθητών όμορων Δήμων του Δήμου Ν. Ζίχνης που επιθυμούν να εγγράψουν ή να μεταγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας , δεδομένης και της γεωγραφικής θέσης του Γαζώρου που αποτελεί κέντρο κύκλου με ακτίνα 10 χλμ.
Με μια ανεξήγητη, τουλάχιστον, πρόταση της Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών που αγνοεί απροκάλυπτα την με αρ. πρωτ. 11136/Δ4 , βαθμό προτερ. Ε3 ΕΠΕΙΓΟΝ 27-01- 2011 επιστολή σας προς (και) τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης όπου ορίζονται σαφέστατα τα κριτήρια για τη διαμόρφωση των προτάσεών τους για τη Δημιουργία του Σχολικού Χάρτη της Περιφέρειας , το Γυμνάσιο Γαζώρου κλείνει .
Στην πρόταση αυτή σας ζητούν να συναινέσετε και να ορίσετε ως Σχολική Μονάδα της περιφέρειάς μας το Γυμνάσιο Νέας Ζίχνης για το οποίο , όπως θα δείτε σε σχετικό φάκελο που σας έχουμε ήδη στείλει και ο Δήμαρχος Ν. Ζίχνης δηλώνει ότι «είναι απαράδεκτο για σχολείο του 21ου αι.» .
Με την πεποίθηση ότι συμβάλλουμε στην υλοποίηση των στόχων και των οραμάτων σας ,
σας προσκαλούμε επίσημα να επισκεφθείτε το Γυμνάσιο Γαζώρου Σερρών και διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την πραγματικότητα , να συμμεριστείτε την άποψή μας ότι το Γυμνάσιο Γαζώρου θα έπρεπε να είναι η έδρα της Νέας Σχολικής Μονάδας της Περιφέρειάς μας.
Η πρότασή μας αυτή είναι απόλυτα σύμφωνη με το κοινό μας όραμα για το Νέο Σχολείο κι ενισχύει την κοινή μας πίστη ότι , επιτέλους , στο Νέο Σχολείο είναι «ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ» .


Μετά τιμής
Η πρόεδρος
Τα μέλη του Δ.Σ.
Και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. 



Πηγή: Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: